laptop

Заради неуспоримия факт, че съвременните технологии нон-стоп се модернизират, броят на мъжете и жените, предпочитащи да си купуват геймърски лаптопи вместо стационарни се увеличава драстично. Едно от реалните плюсове на преносимите компютри е тяхната мобилност, позволяваща им безпроблемно да бъдат носени . Безсъмнение те са чудесния вариант за тази част от потребителите, които са нон-стоп пътуване, а освен това и не заемат много място вкъщи като стационарните.

Подборът на удачните здрави мобилни компютри също може да стане невъзможна мисия за новаците в точно тази област. Истината е, че на българския пазар се въвеждат все повече и най-разнообразни модели и марки, с толкова интересни функионалности.
А как точно да изберете 1, отговаряйки напълно на желанията ви?

Изберете с какви пари ще разполагате. Изберете диапазон на цената и по този начин ще стесните опциите на вашия избор. Може да си закупите приличен геймърски мобилен компютър на крайна цена от 800-1000лв., но ако искате наистина здрава конфигурация ще е необходимо да си приготвите и да отделите два или пък три пъти повече за нея.

Най-значителното нещо в нашия избор на мощен лаптоп е картата на видеото. В перфектния вариант вие сами ще искате тя да бъде външна и със собствена памет минимум 1 GB. В никакви варианти не вземайте мобилен компютър с вградена карта на видеото, защото тя няма да може да поддържа новите игри, а вие единствено ще си дадете финансови средства напразно.

Друг по важност елемент е процесорът. В добрия случай ще искате да бъде минимум 2.5 GHz 2-ядрен, дори и четириядрен процесор. Cpu-то направлява бързината на процесите на вашия мобилен компютър. Запомнете това: ако GHz е по-високо, много по-добре. Нормално вие ще трябва да направите избор между AMD и Intel, а точно те са двата най-хубави създатели на процесори.

Също така е хубаво да вземете под внимание с каква памет се предлага харесания от вас геймърски преносим компютър. Най-добре би било да бъде с поне 4 Gb, а ако е с шест, осем или дори дванадесет ще бъде най-правилно. Колкото повече рам памет разполага вашия собствен преносим компютър и добра видео карта, толкова по-гладко ще вървят любимите ви тежки игри.

И ако следвате тези главни напътствия ще успеете да намерите и вземете най-добрия преносим компютър за игри, напълно съобразен с вашите нужди и финанси.