car tuning

Дизайна и формата на фаровете правят автомобилът различна от всички други. Следното оригинално решение за подчертаване на визията на колата и допринасяне на характерна и уникална особеност на силуета е инсталирането на автомобилни крушчици тип „Ангелски очи”.

Метода е разработен през 90-те години и до съвсем скоро се ползваше само и единствено при стоковите модели. С навлизането на технологиите и подобряването на процесите на производство, напълно е възможно да се вземе отделен комплект ангелски очи, и в последствие да се вгради на автомобила.

При избиране на този вид светлини е важно да се провери възможността и съвместимостта за монтиране на конкретния модел кола също така и с типа на фара, с който е оборудван. Предоставят се и еднотипни ангелски очи, идеални за повечето видове фарове, без да е наложително модификации и допълнително изрязване.

По същността си ангелските очи са рингове с плътно поставени във вътрешната част светодиоди, които опасват секцията на фара. Изработват се по три варианта – CCFL – ползваща хладен катод, подобно на луминисцентна светлина, LED – крушки лед и RGB – последна генерация “ангелски очи”, излъчващи два пъти по-ярка светлина при съпоставка с тази на CCFL варианта. Животът им е удължен до 100000 часа! Светлината на излъчване е в най-различни цветове.

Могат да се слагат както на предните така и на задните светлинни елементи на колата. Наистина няма проблем дали ще бъдат употребявани в частта на фаровете или мигачите.

Плюс хубавия дизайн ангелските очи увеличават и осветяването на пътния участък, правещи ги освен ефектен и функционален елемент, улесняващ карането на автомобил през неосветената част от деня.

Достъпната цена и относително елементарния монтаж на по-голямата част от фаровете, правят ринговете все по-предпочитан тунинг аксесоар. Отлично решение за осъвременяване и освежаване на вашия собствен лек автомобил.

Посетете сайта ни: https://autopro.bg/