home decorationВсеки един знае как една дори дребна декорация на стената (снимка, красива картина или може би дори стенен часовник) ще е възможно да измени изгледа на цялата стая. Искам да ви покажа един лесен метод да си направите чудесна стенна украса. Украсяване, което не може спокойно да си купите от магазините, но която определено ще предизвика погледите на гостите ви и ще допринесе усмивки в близките Ви.

Какво ще трябва за изработката?

Вземете едно парче чисто бял картон, красиво листо от стайно или на друго растение (с размерите на картона), тиксо от хартия и спрей с цвят – червено, златно, синьо – в зависимост от цвета на изгледа на помещението.

Но как се прави тази хубава идея направи си самостоятелно? Не се притеснявайте, не е скъпо и трудно, имате нужда от няколко дреболии. И да Ви липсват, не са адски скъпи за бюджета.

Поставете картона над найлон или парчета вестник, да не се изцапа отдолу, докато използвате спрея. Вземете тиксото от хартия и облепете края на картона, създайте рамка. Нанесете листото над картона, дръжте го здраво и пръскайте със спрея. Оставете боята да засъхне и махнете листото. Много внимателно отстранете тиксото от хартия и почистете останките от боя под него.

Чудесно! Вградете новата си красива картина в свежа картинна рамка и ще получите красива и адски чудесна декорация за стена. Окачете я в кухнята, хола или където решите, че е удобно. Където и да я окачите, значително ще освежи стаята и всеки, който влезе в нея.

Може да се занимавате с малчуганите, изработвайки заедно настоящата красива идея за дома или да я направите като подарък за имен ден например.