bathroom tiles

Чисто новият ни апартамент се нуждае от наистина много неща, от които определено е и изцяло новата баня. А чисто новата баня сещо се нуждае от чисто нови фаянсови плочки за баня. А тяхното монтиране без съмнение е една от най-сложните задачи за новите собственици.

В действителност планирането на банята, а следователно и на фаянсовите плочки за баня е най-добре да стартира още преди изпълнението на системата за канализацията. Всичко това позволява исканото обзавеждане за баня да бъде съобразено с нуждата на стопаните, а не точно обратно. Правилното поставяне на водопроводите малко по-късно със сигурност ще улесни слагането на плочки за баня.

Освен главните си нужди всеки собственик е хубаво да се съобразява с вкуса си за естетика и с личните си предпочитания за това как да изглежда всяка стая. Разбира се това е валдино най-вече при големия избор на плочки за баня. Най-общо мнението е, че вертикално разположените плочки за баня често правят банята по-високо, а хоризонтално монтираните – по-ниска.

По сходен начин е и въпросът с цветовете и десените. По общо мнение светлите фаянсови плочки за баня биха накарали хората да виждат банята като по-голяма, а може би по-приветлива. Независимо дали се съобразява с този конкретен съвет или не, почти всеки собственик и без друго ще бъде изправен срещу голям набор от най-различни цветове, шарки и модели плочки за баня. Точно тук няма лош или добър избор.

При реденето на вече надлежно избраните фаянсови плочки за баня има множество принципи или главно най-важни насоки, които е хубаво да се правят от всеки един от нас, който иска да разполага с красива и удобна баня. Важно е как точно ще се подготвят стените и тавана, точно коя смес да се направи за залепване на фаянса за баня, както и как правилно да се нагласят фугите. За всичко това е хубаво да се потърси информация от първа ръка или направо професионална помощ, точно тези хора са за това, за да ни спомагат в големия избор.

Прочетете пълната информация: плочки за баня