bags for womenНаясно ли сте, че една чанта за жена предоставя доста важна информация за характера и стила на нейната притежателка? В този случай, основно има 2 типа жени – такива, отнасящи се разпуснато към личната си чанта и съдържанието, намиращо се в нея и такива, грижещи се хубаво за вещите, разположени в тяхната дамска чанта, а въпреки това се грижат и за нея и то адски внимателно!

Според анализатори, всяка една дамска чанта има индивидуален характер, отражение на онзи, на притежателката му. Стигането до този извод е нормално имайки предвид, че на пазара съществуват голямо количество чанти за жени, продаващи се – разнообразни модели, визия, предназначение, обем, функционалност, големина и т.н.

Има доста способи и различни методи, като по тях е възможно да се определи характера на един индивид, а имайки чанта за жена е точно един от начините, чрез който можете спокойно да научите повече за жената-собственик на конкретния модел дамска чанта. Всичко това е осъществимо по 2 начина. Първият е основавайки се на видимите белези, които отбелязохме вече (модел, визия и т.н.), 2-рия е чрез съдържанието намиращо се в конкретната чанта, в самата и вътрешност.

Предметите могат да са подредени, но могат да са и разпиляни. Фиксирането на състоянието, в което се намират вещите в съответната чанта – разхвърляни или подредени, помага за по-бързото изследване на характера, на дамата-собственик на дамската чанта.

Факт е, че в определени западни държави, при кандидатстване за работа и явяване на интервю, много шефове имат условие или просто по-скоро практика да желаят от кандидатките за позицията, да разчистят цялото съдържание, което се намира в съответната дамска чанта като на основание на намереното, те решават дали да вземат съответната дама или пък не.

Възможно е и да е наистина абсурдно, но е реалност, че въпросният метод действа положително, не единствено е ефективен, но и наистина коректен!

Разбира се това е така, тъй като в отделните типове чанти за жени, има разнообразен пълнеж. Примерно, в много чанти има продукти, набавени от кварталния пазар. Различен вид дамски чанти са предназначени за гримове, трети единствено за телефон и портмоне (защото са по-малки) и също така съществуват много чанти, които е възможно да откриете в немарлив вид, по-точно да намерите между нещата опаковки, използвани кърпички и др. По-точно все неща, показващи, че съответната госпожа е хаотична.