women dressesБезсъмнено това е интересно питане, на което доста девойки и даже дами на средна възраст не успяват да отговорят.

Към днешна дата разнообразието от дамски дрехи съдейства на жените да се справят в текущия недвусмислен ребус. Женски дрехи и принадлежности, женски панталони, женски рокли, полички, шлифери, палта, женски връхни дрехи и какви ли още не тоалети и компоненти се срещат в гардероба на всяка тачеща себе си жена. Действително точно този асортимент е в състояние да спомогне на нежната част от населението да пленят сърцето на определен господин или просто да се почувстват отлично и на мястото си.

Ако желаете мъжът да ви забележи не разчитайте на дълги женски панталони, които са по-широки. Ако случайно попитате конкретен мъж какво точно би желал от джинси прилепнали по краката и голям панталон, той определено не би избрал 2-то. В случай, че имахте възможност залагате на дънки, като те ще са по прилепнали. Все пак ако питаме силната половина какво ще изберат от джинси и много къса пола, то пак коректният отговор ще бъде 2-то.

В случай, че желаете да подмамите необходимото внимание на господата вземете предвид скромната действителност, че те се радват на тялото на жената и в случай, че повечко от виждат от него, толкова по-хубаво и доста по-голям ефект ще имат дрехите ви върху него.

Така също например трябва да заложите на женски полички с мини мерки или ексцентрична цепка.

Въпреки всичко нека те не бъдат адски ексентрични. Господата се впечатляват от женските крачета, поради тази причина дамски полички и къси роклички са за предпочитане, още повече през парещите дни от лятото. По-късите панталонки също са секси и ви предлагат реална възможност да съчетаете различни блузи с тях, туника, както и разнообразни видове обувки с по-високо токче или по-ниски.

Като говорим за обувки, господата също не са апатични към тях. Поради дадената причина ако вие сте привърженик на по-ниските обувки, но пък бихте искали да заинтригувате мъжете, то е наложително да изберете обувки на по-високо токче. Безсъмнение те гарантирано ще се харесат на господата.

Друго което би могло да привлече необходимото внимание към вас са блузките, които са леко отворени. Едно деколте е в състояние да се хареса на мъжете, но ако то е прекалено дълбоко в такъв момент самата вие е възможно да бъдете за подигравки и в замяна да накарате мъжете просто да се обръщат след вас в захлас вероятно ще постигнете обратен ефект и сгрешено въздействие.

Продължете тук: https://twiggyshop.bg/twgshp/collections/custom-collection-7